Política de Privacitat

Sant Andreu de Llavaneres - Sant Vicenç de Montalt - Caldes d'Estrac

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, CAPGROS COMUNICACIO, S.L informa als Usuaris:Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

CAPGROS COMUNICACIO, S.L

B65078545

C/ Sant Benet, 16-18 – 08302 Mataró (Barcelona)

Correu electrònic: info@3viles.com

Finalitat

Les dades seran tractades amb la finalitat de gestionar les consultes o sol·licituds que l’usuari realitzi.

Legitimació

La base legal per als citats tractaments és el consentiment que es considera atorgat marcant la corresponent casella habilitada a l’efecte. De tal manera que no es podrà remetre el formulari sense haver marcat la casella.

Destinataris

Les vostres dades personals no seran cedides a tercers excepte per obligació legal.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets regulats al Reglament (UE) 679/2016 poden ser exercits dirigint-se, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili: C/ Sant Benet, 16-18 – 08302 Mataró (Barcelona) o a la següent direcció de correu electrònic info@3viles.com.

Així mateix us informem que teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d’incompliment per part de l’empresa.

Quant de temps es conservaran les teves dades?

Les dades seran conservades mentre l’interessat no exerceixi el seu dret a oposició o revocació del consentiment. supressió de les dades, i/o la revocació del consentiment.Quines mesures de seguretat té implantada l'entitat?

CAPGROS COMUNICACIO, S.L. informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x