Qui som

CAPGRÒS COMUNICACIÓ S.L.

El nom de Capgròs defineix avui molt més que una revista. Fa 30 anys l'empresa va crear la primera revista gratuïta íntegrament en català i a tot color de Catalunya. Actualment, amb 30.000 exemplars setmanals (controlats per OJD) i més de 100.000 lectors setmanals (Baròmetre de la Comunicació), el setmanari Capgròs és un dels mitjans líders a la comarca del Maresme i el segon setmanari gratuït més llegit de Catalunya. El lideratge s'estén també a l'àmbit digital, gràcies al portal capgros.com, que registra més de 27.000 usuaris únics mensuals (OJD Interactiva) i compta amb 15.000 subscriptors al seu butlletí diari.

Capgròs, a més, ha incorporat una nova capçalera, 3Viles, una revista mensual que des de fa més de vint anys s'ha consolidat com la publicació líder de la zona compresa entre els municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt. Es tracta d'una publicació gratuïta que apareix el dia 1 de cada mes es nodreix d'informació local, articles d'interès general i de l'oferta associativa, cultural i comercial de les tres viles maresmenques. La seva tirada mensual és de 7.500 exemplars, està impresa en color i s'edita en paper estucat de 115 grams, oferint una molt bona imatge i bons acabats. Té presència a Internet des de la seva pàgina web.

Tres dècades d'experiència en l'àmbit de la comunicació han permès ampliar els nostres serveis amb nous canals i suports. Capgròs Comunicació compta amb un equip de professionals de l'àmbit de la tecnologia, la comunicació i el disseny, que treballen per assolir un objectiu comú: trobar solucions creatives i úniques per a cada client aportant sempre la màxima qualitat en tots els serveis.

Serveis d'Internet

Dissenyem, millorem, adaptem i optimitzem les pàgines webs d'empreses i negocis. Estem especialitzats en webs actualitzables, amb un sistema de gestió de continguts propi; portals d'informació i serveis i diaris digitals; solucions de comerç electrònic; webs corporatives i intranets. Treballem amb les darreres tecnologies i tenint cura de la imatge i els continguts.

Servei integral d'agència de publicitat, comunicació i relacions públiques

Planifiquem i gestionem projectes de comunicació i màrqueting, adaptant-nos a les necessitats de cada client i buscant la solució idònia per a cada necessitat comunicativa.

Serveis de publicitat estàtica

Gestionem la publicitat als ecopis, mitjans publicitaris situats a la via pública, un suport ideal per promocionar les empreses que volen tenir presencia a les poblacions més turístiques del Maresme.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x